Skip to main content

Så er der åben for tilmelding til Veteran traktor udstilling i Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1 9600 Aars                den 29-30 januar 2022 kl.10-16

 

Denne gang er temaet Taarup maskiner og Volvo traktorer

Vi skal selvfølgelig også have en masse andre veterantraktorer udstillet og der er også plads til andre veteranmaskiner og motorer. Der er ikke krav om at det udstillede materiel er ny restaureret, men det skal være funktionsdygtigt og i ren og pæn stand.

Har i tid og lyst til selv at lave en stand på udstillingen med oplysninger / historie om de udstillere genstande, er dette også meget velkommen.

 

Stumpemarked

Der vil ligesom de andre år også være stumpemarked, så har du noget du kan undvære, der relaterer til gamle traktorer og maskiner, så er her en oplagt chance for at få det solgt. En standplads til brugte ting koster 10 kr./m2.

 

 Hvis man handler med fabriksnye ting, legetøj og reservedele m.m. er prisen 80 kr./m2 + moms. Her skal du tilmelde dig direkte til messecenteret på mp@mcvh.dk eller på            telefon 9862 4800.

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Christen Sæderup, helst på mail,  christen.saederup@mail.dk, hvis dette ikke er mulig så på telefon 2341 1725.

Når du tilmelder dit materiel /stumpemarked, skal du oplyse, navn, adr. og telefon nr. og for materiel, mærke, model/type, ca. årgang, og hvis du selv vil lave en stand, hvor mange m2 du har brug for, så vil vi prøve at efterkomme dette.                    Til stumpemarked, skal du oplyse, hvor mange m2 du skal bruge,

Sidst tilmelding er d. 31 december 2021