Skip to main content

Det nye Kongensbrotræf

Lørdag d. 4. og søndag d. 5. juni afholdes det 33. Kongensbrotræf

Al tilmelding foregår online på vores hjemmeside

Af Hans Larsen

Vi har i bestyrelsen haft lagt hovederne i blød angående træffet. Alle bestyrelsesmedlemmer mener at det trænger til fornyelse. Vi håber de ændringer vi har foretaget også vil behage jer. Noget af det første i vil opdage når i ankommer er, at det store telt ikke er der. Det hænger også sammen med coronaen, lige nu kender vi ikke smittetrykket, så vi er ikke interesseret i at have 300 mennesker siddende tæt sammen indendørs. (det skal jo ikke blive et nyt Wuhan, som de sagde). Vi håber naturligvis, som alle andre, at coronaen slipper sit tag i os. Vi har fået rigtig godt gang i samarbejdet med regionerne og de har materiel, som de stiller til rådighed for hovedklubben, næsten alle regioner har et telt, de har borde og bænke og meget andet, og det er superdejligt  – tak for det. Derfor har vi valgt at droppe fællesspisningen og i stedet har vi lavet aftale med et madhus om at levere varm mad lørdag aften. Det vil blive serveret i flamingobokse, som vi kender fra grillbaren. Hertil vil det være muligt at købe vand, øl og vin. Vi håber så, at i vil samles i nogle grupper rundt på pladsen og ved campingvognene eller bruge de opstillede borde og bænke som Landboungdommen bruger om dagen. Både lørdag og søndag morgen kommer der en bager med færdigpakkede morgenmadsposer, som man nyder på samme måde. Morgenkaffen vil blive lavet centralt, hvor man ved afhentning af morgenmad ligeledes kommer med en termokande til kaffen.

De sanitære forhold får ligeledes et løft. Vi lejer toilet- og badevogne, desuden er der toiletter i det hvide hus ved siden af Ingvards hus.

Ringen er der heller ikke mere. I stedet satser vi på en mobil tribune med ca. 250 siddepladser hvor maskinerne kan defilere forbi  og Temaudstillingen vil være at finde her foran, bredt ud i en vifte i flere rækker. Denne tribune vil ligeledes være udgangspunktet for en times underholdning ved ”Æ Holm fra Jegin” som i øvrigt blev castet ved forrige års X-faktor.

En anden nyhed, som er i tidens tegn, er tilmeldingen og deltagerbetalingen. Det foregår nu udelukkende online. Tingene skal forenkles og strømlines så det manuelle arbejde minimeres mest muligt. Så i må ind på klubbens hjemmeside og tilmelde jer, jeres udstillingsgenstande og skrive jeres ønsker. Systemet regner så selv en pris ud, i betaler med kort og vupti så er i tilmeldt. I printer nu tilmeldingen ud og medbringer den som adgang til det i har bestilt. Det lyder måske indviklet, men det skal nok gå, vi hjælper hinanden, har i ikke mulighed for online tilmelding kan i henvende jer til kassereren eller redaktøren.

I bladet vil der derfor heller ikke være en tilmeldingsblanket og der er heller ingen plakat. Tiden er løbet fra denne form for reklame. I stedet vil vi bruge Facebook og web. Når i læser bladet vil vores online plakat allerede ligge på klubbens Facebookside. Det vi så beder om, er at i liker siden (under hovedbilledet) og opslaget og deler den, så kommer den vidt omkring – meget vidt omkring – og det er gratis. Desuden kan den findes på forsiden af klubbens hjemmeside

Alt i alt skulle vi gerne få mere plads til udstilling, få forbedret forholdene for både deltagere og gæster, og få mindre manuelt arbejde. Selvfølgelig går øvelsen også ud på, at få mest mulig valuta for pengene så klubben også i fremtiden er at finde i Kongensbro og med jeres hjælp er jeg sikker på, at vi har valgt de rigtige løsninger.

Med hensyn til Temaudstillingen, som i år er Svenske traktorer og motorer samt gødningsmaskiner, har vi allerede lavet nogle forhåndsaftaler om materiel, for vi skal gerne have lavet en så interessant udstilling at det vil trække svenskere herover. I Nordvestjylland findes faktisk så mange spændende og sjældne svenske traktorer at der ikke engang vil kunne laves en tilsvarende udstilling i Sverige – men vi skal bruge flere – så har du et pænt eksemplar, så tøv ikke med at ringe til formanden på 60718982 og hør om den ikke skal med i temaudstillingen. Vi skal bruge BM 22, BM 25, BM 2, BM 10, Victor, T15, T35, T55, Bamse, Volvo T 21 – 25, T 41, T 42, T 43 BM 350, 600, 650, 320, Terrier, Buster 400 samt alle de andre nyere og større traktorer, op til de sidste årgange for her gælder veteranreglen ikke – her er det svenske traktorer og vi skal jo afslutte med VOLVO BM VALMET bare for at nævne nogle. Helst 1 af hver model og type. Derudover findes der GMW, Avance, Rola, Allis-Chalmers, Swed-Trac, Parca og mange andre. Dermed siger jeg så også, at den øvrige udstilling gerne fortsat skal være alsidig og dækkende med alle de øvrige mærker.                                                                                                                                                                                        

Med hensyn til de svenske motorer (og hvad der i øvrigt måtte være af svensk oprindelse), som også indgår i temaet, vil vi anskaffe små svenske flag som anbringes ved de stande som udstiller svensk materiel.

Gødningsmaskinerne vil have en udstilling ved siden af Tematraktorerne og her gælder det samme, vi skal have både natur- og kunstgødningsspredere, ajlevogne, ammoniaksæt og hvad ved jeg. Her skal man kontakte Jan Jacobsen på 75650466

På tilmeldingen kan i skrive jeres historie til maskinerne og de vil så automatisk kunne overføres og udskrives af bestyrelsen .

Når i ankommer skal i dog stadig gøre holdt ved klubhuset for at få jeres armbånd udleveret.