Skip to main content

Hjallerup Mekaniske Museum byder efter 2 års pause hjertelig velkommen tilbage til

ÅBNINGSTRÆF OG STUMPEMARKED d. 14.-15. maj 2022 kl. 9 – 16.

På markedspladsen i Hjallerup, overfor Mekanisk Museum Algade 42, kommer der denne weekend entusiaster og udstiller biler, traktorer, knallerter, stationære motorer, og andet spændende mekanik. På pladsen er der også stumpemarked samt loppemarked, hvor det er muligt at gøre en god handel.

Til børnene vil der i år være hoppeborg. Lørdag kl. 13 vil der være traktor ringridning. Søndag er der havetraktortræk med indvejning kl. 9.30 og start på trækket senest kl. 11. Der er uddeling af pokaler til vinderne i de forskellige grupper. Deltager gebyr 100kr. Der er ingen tilmelding til disse to arrangementer – man møder bare op. Der er fri entré på markedspladsen.

 Vil man se de mange spændende mekaniske ting inde på museet, er prisen på entré denne weekend 50 kr. pr. person. Børn op til 11 år er gratis. Der er gode adgangsforhold til museet, cafeteriet og toiletter for såvel gående og personer i kørestol eller med barnevogn. Der er salg af diverse mad- og drikkevarer både på markedspladsen og i museets cafeteria, med mulighed for at sidde ned.

Yderligere information og tilmelding til stumpemarked: Jan Svendsen tlf. 50 72 83 72 efter kl. 17 – eller mail jan@solvers.dk. Der er gratis kaffe og et rundstykke til kræmmerne og udstillerne indtil kl. 10.00.

Der kan arrangeres plads til telt/campingvogn. Vel mødt!