Skip to main content

Niels Bie fra Hatting Maskinstation og John Møller, Vrønding, viser deres samlinger frem for MTKJs medlemmer.

Niels Bies Maskinstation, (Hatting Maskinstation) er kendt af mange, og nu får vi mulighed for at se og opleve Maskinstationen bag facaden. Niels Bie vil fortælle om sin tid som maskinstationsejer og tage os igennem sin historie. Som foregangsmand inden for branchen har Niels prøvet en del, som i sin nutid nok blev betegnet som ”Eksotisk”. Bl.a. har Niels kørt med Ford County, Muirhill og traktorer uden foraksler. I dag er Maskinstationen overdraget til sønnen Rasmus, som driver en moderne virksomhed med nogle af de mest moderne maskiner.

For Niels er traktorer stadig en lidenskab. Dette udmønter sig bl.a. I hans samling på ca. 35 traktorer. En samling som i stort omfang inkluderer gamle traktorer brugt på maskinstationen, som bringer minder om maskinstationens begyndelse, som f.eks. Ford med 4WD, Muirhill, County Super 6 men der er også Caterpillar at finde i samlingen.

Vi forsætter dagen ved John Møller i Vrønding ved Horsens. John, som også har drevet en entreprenør forretning, har igennem de sidste mange år opbygget at meget alsidig samling af ca. 35 traktorer. Samlingen er fint sat op i dertil indrettede lokaler. Samlingen indbefatter en lang række mærker, lige fra Bukh og Volvo til John Deere og Porsche.    

John og Niels vil være vært for en bid brød, (Smørrebrød) så din tilmelding er nødvendig. Meld jer venligst til denne enestående mulighed for at se to samlinger, som for mange er ukendte, og ikke mindst for at få en hyggelig dag.

Mødested: Østerhåbsvej 80, 8700 Horsens

Tidspunkt: Lørdag 15/1-2022. Kl. 10.00

Tilmelding: Jan Jakobsen, Regions formand – Region Syd Jylland-Nord

Telefon:  40 92 04 66

Arrangør: Region Sydjylland – Nord

Tilmeldingsfrist: 10/1-2022

Hjemmeside: https://www.hattingmaskinstation.dk/